Nu börjar allt här i lägenheten vara packat så nu är det bara vänta in nycklarna som jag får på tisdag :) Då ska taken och lister målas, sen upp med tapeter så är det bara flytta in :D Kommer bli kanonbra! Här har ni en liten titt på tapetvalen och flyttkaoset :)

20150409_212719

IMG_20150409_192716

 

 

Igår kväll var det hundpromenad i stan och Tyra passade på att posera med tungan ute :P Hon är allt bra söt! I morse gick vi 7,5 km. Vart en riktigt bra start på dagen :)  20150411_184914Nu sitter vi bara i soffan och slöar, tittar på fina saker (älskar Hurttas nya kollektion!) och ser på lite utställningsmöjligheter i sommar :) Dags att komma sig ut igen och se om Tyra är lika snygg nu (fast jag vet ju redan att hon är snyggast!). Blir nog i alla fall terrierspecialen som hålls i Skellefteå i år :)

 

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>