Sotadagar_bok1Idag så vart jag plötsligt väldigt sugen på att baka! Hittade den här receptboken i köket och fanns så otroligt mycket gott i den :) Tror att jag måste prova göra Äppelbloms cupcakes, frukostmuffins och lite annat ur boken då jag fått tillbaka lite ork :) Den lilla ork jag hade idag gick åt till att stöka undan värsta bombnedslaget, fylla diskmaskinen, dammsuga och skura. Så nu är jag helt slut!

Har ingenting att äta hemma heller men har så tur att Micke kommer och skjutsar mig på ica då han slutat jobba :) Kanske får köpa lite ingredienser till bakandet då också :)

Puss&Kram från sjuklingen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>