TyraHemma från jobbet både idag och igår… Kommer att vara hemma imorgon också :( Är inte speciellt kul att vara sjuk… Absolut inte då jag inte ens har Tyra hemma heller. Hon har varit hos mormor i snart två veckor då jag haft så mycket annat att göra och tänka på att jag fick dåligt samvete för att hon inte fick den tid av mig som hon förtjänar. Men då jag är frisk igen så är hon hemma igen! Saknar henne mer än allt annat :) Lilla hjärtat.

Vad ska man säga annars? Ryggen är knas igen (läs som vanligt), jag byter arbetsplats den 8 oktober och ja säkert massor med annat också. Men vem orkar tänka på det då jag nyser varannan mening jag skriver haha :P

Puss&Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>