30. juli 2013 · 1 comment · Categories: Livet

20130730-203257.jpg
Idag så har jag en så sällsynt sak som myskväll med mig själv :) Inte ett enda måste. Jobbar inte, ska inte till stallet och min kära Tyra är hos ”mormor och morfar” på kollo för att jag jobbar dygn imorgon :) (Tack för att ni tar hand om henne, ni är bäst!) Så jag är ensam med bra tv, ansiktsmask, dusch, pyjamas och tofflor :P

En sällsynt men riktigt bra kväll :)
Kram.

1 kommentar

  1. Klart vi tar hand om lilla hjärtat. Hon gör allt som man brukar på kollo. -Bli bortskämd, busa,sova länge,bada och jaga stackars oskyldigt folk. Vi älskar faktiskt att ha henne här! Kram mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>