Det är onsdagkväll och jag sitter i soffan med PartyLitepärmen, almanackan, Tyra och packlistan inför helgens jobbresa (fr-må).

Så undrar ni vart jag är i helgen så är jag i Övik med jobbet. Funderar nu på vad jag ska orka packa, helst inte så mycket då jag måste släpa runt på det själv och även andras grejor :) Så ska hålla mig till en liten väska! (hur nu det ska gå). Tyra hon åker till min mamma på kollo tills jag kommer tillbaka :) Får hon bo med sin bror ett par dagar :)

PartyLitepärmen är ny, borde lägga in en bild på den haha. Köpt på barnavdelningen på Åhlens och världens sötaste jobbpärm :) Lyckades organisera in alla brochyrer och papper snyggt. Tog mig även tid att skriva ner mitt namn och kontaktuppgifter på 50 kataloger! Skrivkramp.

Har även almanackan i högsta hugg men svårt att gissa sig till då man ska vara ledig i november då man inte kan få sitt schema från jobbet :( Ska egentligen få det 2 veckor innan nya schemat startar (dvs idag) men fanns inget. Då är allt som vanligt då :( Får ringa dom imorgon…

Kram på er.

2 kommentarer

 1. Tack för ditt telefon samtal ikväll :) åh vilken tajming du gjorde, just när jag sitter och läser din blogg :)
  Ha så kul i Övik :p

  kram

  • Sandra Dahlberg

   Tack själv vännen :) ja, det var bra tajming minsann ;) Ska ha det så bra som möjligt så får ni ha det så bra här hemma :) håller vi tummarna på att ljusen är här snart också :)

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>