Eftersom att all packning typ är gjord så känns det som att jag har otroligt lite att göra idag. Kanske får peta mig ut i det ”fina” vädret på ännu en promenad :) Då får vi lite till motion och jag blir upptagen med att bada liten Tyra sen :P Fast kanske ska vänta tills lillräkan är klar med sitt märgben, annars blir hon väl ledsen. Utan märgben ute i regnet lät inte som Tyras melodi ;)

Skönt i alla fall att det är ljust längre nu, lättare att ta sig för en långpromenad på kvällen då :)

Hurttas y-sele i rosa/kiwi

Med matchande halsband

Regntäcke till damen som inte gillar regn och bara har ett för litet täcke

Nytt läderkoppel (söt lånevovve tuggade sönder Tyras)

Ny gris då den gamla är väldigt saknad

Nu börjar allt här i lägenheten vara packat så nu är det bara vänta in nycklarna som jag får på tisdag :) Då ska taken och lister målas, sen upp med tapeter så är det bara flytta in :D Kommer bli kanonbra! Här har ni en liten titt på tapetvalen och flyttkaoset :)

20150409_212719

IMG_20150409_192716

 

 

Igår kväll var det hundpromenad i stan och Tyra passade på att posera med tungan ute :P Hon är allt bra söt! I morse gick vi 7,5 km. Vart en riktigt bra start på dagen :)  20150411_184914Nu sitter vi bara i soffan och slöar, tittar på fina saker (älskar Hurttas nya kollektion!) och ser på lite utställningsmöjligheter i sommar :) Dags att komma sig ut igen och se om Tyra är lika snygg nu (fast jag vet ju redan att hon är snyggast!). Blir nog i alla fall terrierspecialen som hålls i Skellefteå i år :)

 

Kram