IMG_5599.JPG
Hittade inte rätt sak till att göra äppelbloms cupcakes så bytte smak till mango :) Blev ruskigt gott! Farligt för formen, men rund är ju också en form ;) hahaha. Näe gillar ni mango så droppa förbi på kaffe med kaka! :)

Nu är sjuklingen nerbäddad i soffan igen och ser på dagens 5:e film :P

Kramar

Sotadagar_bok1Idag så vart jag plötsligt väldigt sugen på att baka! Hittade den här receptboken i köket och fanns så otroligt mycket gott i den :) Tror att jag måste prova göra Äppelbloms cupcakes, frukostmuffins och lite annat ur boken då jag fått tillbaka lite ork :) Den lilla ork jag hade idag gick åt till att stöka undan värsta bombnedslaget, fylla diskmaskinen, dammsuga och skura. Så nu är jag helt slut!

Har ingenting att äta hemma heller men har så tur att Micke kommer och skjutsar mig på ica då han slutat jobba :) Kanske får köpa lite ingredienser till bakandet då också :)

Puss&Kram från sjuklingen.

 

TyraHemma från jobbet både idag och igår… Kommer att vara hemma imorgon också :( Är inte speciellt kul att vara sjuk… Absolut inte då jag inte ens har Tyra hemma heller. Hon har varit hos mormor i snart två veckor då jag haft så mycket annat att göra och tänka på att jag fick dåligt samvete för att hon inte fick den tid av mig som hon förtjänar. Men då jag är frisk igen så är hon hemma igen! Saknar henne mer än allt annat :) Lilla hjärtat.

Vad ska man säga annars? Ryggen är knas igen (läs som vanligt), jag byter arbetsplats den 8 oktober och ja säkert massor med annat också. Men vem orkar tänka på det då jag nyser varannan mening jag skriver haha :P

Puss&Kram