Eftersom att all packning typ är gjord så känns det som att jag har otroligt lite att göra idag. Kanske får peta mig ut i det ”fina” vädret på ännu en promenad :) Då får vi lite till motion och jag blir upptagen med att bada liten Tyra sen :P Fast kanske ska vänta tills lillräkan är klar med sitt märgben, annars blir hon väl ledsen. Utan märgben ute i regnet lät inte som Tyras melodi ;)

Skönt i alla fall att det är ljust längre nu, lättare att ta sig för en långpromenad på kvällen då :)

TyraHemma från jobbet både idag och igår… Kommer att vara hemma imorgon också :( Är inte speciellt kul att vara sjuk… Absolut inte då jag inte ens har Tyra hemma heller. Hon har varit hos mormor i snart två veckor då jag haft så mycket annat att göra och tänka på att jag fick dåligt samvete för att hon inte fick den tid av mig som hon förtjänar. Men då jag är frisk igen så är hon hemma igen! Saknar henne mer än allt annat :) Lilla hjärtat.

Vad ska man säga annars? Ryggen är knas igen (läs som vanligt), jag byter arbetsplats den 8 oktober och ja säkert massor med annat också. Men vem orkar tänka på det då jag nyser varannan mening jag skriver haha :P

Puss&Kram

20130802-203525.jpg
För det första så kom Micke hit igår istället för idag <3 Så bara det var ju kanon. Men så får man denna syn då man just vaknat... Kan man sluta le? :P Inte jag i alla fall :D

Blev en lååångtur med hästarna idag. Vi var på upptäcktsfärd med hästarna för att hitta lite nya ridvägar :) Det gjorde vi också, massor med fina ridvägar! Så många och så fina att vi var borta i 3 timmar :P Haha, tiden går fort då man har roligt.

Kom hem till förslaget med kinamat. Så vart det och den satt så fint så! Mums! Följdes av en middagslur och nu är det filmtime :)

Kram kram

20130801-205835.jpg
Man skickar iväg Tyra på ”kollo” ett dygn och då man sitter i bilen påväg till stallet kommer detta sms :P Hon är allt rolig min hund hahaha!

Efter ett svettigt benmördarpass på ridplanen så åkte jag för att hämta henne på Bovikenkollot. Hon fick inga pengar men hon fick då smaka tacos av mig i alla fall ;) Annars hade det ju varit synd om lillvovven!

Jag har allt en fantastisk hund och en fantastisk familj :D
Kramar.

20130131-231516.jpg
Måste säga att animail.se är så fruktansvärt behändigt och bra! Hundmaten fram till dörren :) Nu hade de dessutom rabatt så fick bli det vanliga och lite ”adult beauty” också ;) Tycker det passar in på min lilla Tyra :D

Idag har varit en lugn dag: tv, promenad, mer tv, baka, äta och mer tv :P Men ibland ska man väl ha det så också ;)

Kraaam

Innan jag går och lägger mig måste jag bara lägga upp bilden på mig och Tyra som Vizelia har tagit :) Inte så dumt alls ju!

Kramar.

20120809-105700.jpg

20120809-105720.jpg
Vi är och fiskar och Tyra fick en fisk :P haha hon var väldigt intresserad, så pass att hon hoppade i då fisken for ner i vattnet igen :P söt hund!

På lördag blir det att åka och rida :D kommer bli skitkul :) söndag också. Jag har det bra ;)

Kram

20120303-105223.jpg
Jag och Tyra passar på att ha lite mys nu på morgonen :-) länge sen jag hade tid att ligga kvar och dra mig så länge. Känns tokskönt :-D

Dags att ta sig upp snart dock, lunch, städa, stan, broarna runt m.m. Står på agendan :-P Hoppas ni får en bra dag.

Puss.

Sitter och kollar på bilder från sommaren och inser hur mycket jag vill att det ska bli sommar igen! (kan vara för att jag är lite kylig efter promenaden haha) Känns som om det finns så mycket mer att göra, eller samma saker men mindre omständiga med täckbyxor, långkalsoner, dunjacka m.m.

Så nu är det dags för snön att försvinna så det kan bli lite grönt och varmt :D

Kram

20111215-214437.jpg Kvällsmys i soffan med bästa Tyra <3