image

Anmält till terrierspecialen 5 juli som blir i Skellefteå i år. Tar inte bara med mitt lilla hjärta utan ska ställa ut staffeherren på bilden också :D Hoppas det kommer gå bra för oss!

24 välspenderade kronor! Tyra är överlycklig (och jag hade glömt att även det ljudet är irriterande). Vart tyvärr ingen gris men verkar som att en flodhäst med samma ljudeffekt och färg funkade minst lika bra ;)

image

Hunnit bli lite hårig, men då passar den ju in med allt annat här i flyttkaoset just nu :P

image

Fick just ett meddelande om att tapeterna har kommit och jag får hämta ut dom! :D Sen så kl 16.00 ska jag vara med och kolla att städningen och lägenheten är ok. Då får jag nycklarna :D

Pratat med hyresvärden att han har med sig tak och listfärg + spackel så jag kan fixa innan tapetseringen också :) Blir mycket jobb denna vecka :)

Men innan allt det så blir det broarna runt med lillstumpan, hon får ju inte glömmas bort i allt fixande :)

Kram, Sandra

Tänka sig att det snart är 5 år sedan denna lilla dam kom in i mitt liv…

image

Att älska henne är det lättaste jag gör ♡ Hon pratar inte, men hon säger så mycket. Hon har gått från den sötaste valpen till att vara den finaste hunden och jag skulle inte vilja att hon var på något annat sätt än hon är ♡

image

Underbar och älskad ♡

Har turen att börja kl13.00 idag så jag och Tyra har mysmorgon i soffan :) Duntäcke, god frukost och netflix underhåller mig. Tyra är mer intresserad av sitt märgben och leksakskastning :)

image

Laddar för att orka med en långpromenad innan jobbet, men vädret får både mig och vovven att tveka :( Regn, huvva…

Kram från morgonsoffan

Hurttas y-sele i rosa/kiwi

Med matchande halsband

Regntäcke till damen som inte gillar regn och bara har ett för litet täcke

Nytt läderkoppel (söt lånevovve tuggade sönder Tyras)

Ny gris då den gamla är väldigt saknad

Nu börjar allt här i lägenheten vara packat så nu är det bara vänta in nycklarna som jag får på tisdag :) Då ska taken och lister målas, sen upp med tapeter så är det bara flytta in :D Kommer bli kanonbra! Här har ni en liten titt på tapetvalen och flyttkaoset :)

20150409_212719

IMG_20150409_192716

 

 

Igår kväll var det hundpromenad i stan och Tyra passade på att posera med tungan ute :P Hon är allt bra söt! I morse gick vi 7,5 km. Vart en riktigt bra start på dagen :)  20150411_184914Nu sitter vi bara i soffan och slöar, tittar på fina saker (älskar Hurttas nya kollektion!) och ser på lite utställningsmöjligheter i sommar :) Dags att komma sig ut igen och se om Tyra är lika snygg nu (fast jag vet ju redan att hon är snyggast!). Blir nog i alla fall terrierspecialen som hålls i Skellefteå i år :)

 

Kram

IMG_5599.JPG
Hittade inte rätt sak till att göra äppelbloms cupcakes så bytte smak till mango :) Blev ruskigt gott! Farligt för formen, men rund är ju också en form ;) hahaha. Näe gillar ni mango så droppa förbi på kaffe med kaka! :)

Nu är sjuklingen nerbäddad i soffan igen och ser på dagens 5:e film :P

Kramar

Sotadagar_bok1Idag så vart jag plötsligt väldigt sugen på att baka! Hittade den här receptboken i köket och fanns så otroligt mycket gott i den :) Tror att jag måste prova göra Äppelbloms cupcakes, frukostmuffins och lite annat ur boken då jag fått tillbaka lite ork :) Den lilla ork jag hade idag gick åt till att stöka undan värsta bombnedslaget, fylla diskmaskinen, dammsuga och skura. Så nu är jag helt slut!

Har ingenting att äta hemma heller men har så tur att Micke kommer och skjutsar mig på ica då han slutat jobba :) Kanske får köpa lite ingredienser till bakandet då också :)

Puss&Kram från sjuklingen.

 

TyraHemma från jobbet både idag och igår… Kommer att vara hemma imorgon också :( Är inte speciellt kul att vara sjuk… Absolut inte då jag inte ens har Tyra hemma heller. Hon har varit hos mormor i snart två veckor då jag haft så mycket annat att göra och tänka på att jag fick dåligt samvete för att hon inte fick den tid av mig som hon förtjänar. Men då jag är frisk igen så är hon hemma igen! Saknar henne mer än allt annat :) Lilla hjärtat.

Vad ska man säga annars? Ryggen är knas igen (läs som vanligt), jag byter arbetsplats den 8 oktober och ja säkert massor med annat också. Men vem orkar tänka på det då jag nyser varannan mening jag skriver haha :P

Puss&Kram